İZMİR / ÇİĞLİ - Sezai Karakoç Anadolu Lisesi

OKUL LOGOMUZU TASARLIYORUZ.

Cumhuriyetimizin  100. Yılı etkinlikleri kapsamında, açılışı bu yıl gerçekleştirilen okulumuz Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi’nin misyonunu ve vizyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, okul içi ve okul dışı tüm etkinliklerde ve görsel alanda kullanmaya uygun bir logo belirlenmesi amacıyla öğrencilerimizin hayal gücünü sergileyebileceği bir yarışma düzenliyoruz.

Tasarladığınız logoları 29/09/2023  Cuma günü saat 15.00'e kadar okulumuz rehberlik servisine teslim edenler arasından Seçici Kurulun belirleyeceği 1. seçilen çalışma okul logosu olarak kullanılacak ve Okul İdaresi tarafından belirlenen hediye ile ödüllendirilecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Logo Yarışması Şartnamesi aşağıda sunulmuştur.

21-09-2023

ÇİĞLİ SEZAİ KARAKOÇ ANADOLU LİSESİ LOGOSU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Yarışmanın Amacı
            Yarışma Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir.

Yarışmanın Konusu
            Yarışmanın konusu; Cumhuriyetimizin  100. Yılı etkinlikleri kapsamında, açılışı bu yıl gerçekleştirilen okulumuz Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi’nin misyonunu ve vizyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, okul içi ve okul dışı tüm etkinlik ve görsel alanda kullanmaya uygun bir logo belirlenmesidir.

Katılım Koşulları

1. Yarışma herkesin katılımına açıktır.
            2. Her katılımcı en fazla üç adet eserle yarışmaya katılabilir.

Teknik Koşullar
             Seçilen logo; kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak, Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi’ni  temsilen her türlü basılı materyal ve dijital ortamda, medya ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılacaktır.

Logo tasarımı istenilen teknik ve boyutta yapılabilir.

Yarışmaya sunulan eserlerin özgün olup daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olması, diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmaması gerekmektedir.

Seçici Kurul, eserleri; özgünlük, yaratıcılık, konu odaklılık ve eserin Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi’nin varoluş amacını  ne ölçüde ifade ettiği kriterlerini dikkate alan bir çerçevede değerlendirilecektir.

Eserlerin Teslim Şekli ve İşaretlenmesi

Eserler kapalı zarf içerinde teslim edilecek, zarfın üzerinde İsim, Soy isim, Sınıf, Numara bilgisi olacaktır.

Eserlerin Teslimi

Eserlerin teslimi 29 Eylül 2023 Cuma günü saat 15.00’e kadar Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi Rehberlik Servisine  yapılacaktır.

Kullanım Hakkı

Seçilen eser,  Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi logosu olarak süresiz olarak tam kullanım hakkıyla kullanılacaktır.

Yarışma Takvimi
            Son Başvuru tarihi: 29 Eylül 2023 saat 15.00
            Seçici Kurul Değerlendirme Tarihi: 02 Ekim 2023
            Sonuçların Açıklanması: 03 Ekim 2023

Sonuçlar Çiğli Sezai Karakoç Anadolu Lisesi web sitesi https://ciglisezaikarakoc.meb.k12.tr/’de yayınlanacaktır.

Yayın: 21.09.2023 - Güncelleme: 21.09.2023 21:44 - Görüntülenme: 335